Stockholm


Kundengagemangsmöte 2017

Kundengagemangsmöte, Insikt, Åtgärd, Förändring

Vad är det som några av världens mest beundrade varumärken har gemensamt? De är alla ”framtidsanpassade” och utnyttjar teknologi för att: Skapa kundengagemang med hjälp av artificiell intelligens, maximera effektiviteten genom automatisering, skapa en smidig verksamhet som snabbt kan reagera på marknadsförhållanden.

 

Följ med oss till The Brewery i Stockholm den 7 november för att lära dig om den teknologi som ligger bakom en ”framtidsanpassad” organisation och hör om varumärken som använder omvälvande teknik för att skapa kundengagemang och effektiv drift.

Anmäl dig nu för att:

  • Höra branschexperter tala om de hetaste trenderna när det gäller artificiell intelligens och robotteknik, och om hur det går att elegant och kontrollerat hantera komplicerade affärsprocesser för att utnyttja en arbetsstyrkas hela potential.
  • Lär dig om hur du kan sammanlänka försäljning, service och marknadsföring för att skapa en smidig verksamhet som gör att du snabbt kan reagera på marknadsförändringar.

 

Se höjdpunkter från kundengagemangsmötet i Amsterdam för att få en glimt av vad du kan förvänta dig i Stockholm | 2:45

 

Anmäl dig nu

Tisdagen den 7 november 2017

13.30 – 17.30

The Brewery

Münchenbryggeriet AB
Torkel Knutssonsgatan 2
104 62 Stockholm, Sweden


Dagordning

13:00
Registrering och nätverkande

14.00 – 17.30
Presentationer om kundengagemang

17.30
Drinkar och nätverkande

Download full agenda

Föredragare

Tom Libretto

Tom Libretto

Marknadsföringschef, vise verkställande direktör, Pegasystems

Tom Libretto är marknadsföringschef och vise verkställande direktör. Han ansvarar för globala marknadsföringsinitiativ inom Pega. Tom har över 20 års erfarenhet av chefsbefattningar inom marknadsföring på globala teknologiföretag, inklusive Lotus, IBM och Nokia. Hans senaste befattning var som verkställande direktör och global chef för digital verksamhet på USA:s största bank JPMorgan Chase (JPMC). Han har erfarenhet inom många områden, bland annat marknadsföring och försäljning både till företag och kunder. Han har innehaft roller inom produkthantering, företagsstrategi och affärsutveckling.

Under sin tid vid JPMC ansvarade Tom för utformning och verkställande av digitala omvandlingsinitiativ på företaget. Han ledde verksamhet inom digital, e-postbaserad, webbaserad, mobil och automatiserad marknadsföring och försäljning samt kommunikation på sociala medier, varumärkesaktivering och CRM/affärsinformation.

Anders Forsberg

Anders Forsberg

Sales Manager, Pegasystems Nordics

Anders är försäljningschef för Pegasystems i Norden. Han leder en säljningsorganisation med djup branschkunskap vilken är fokuserad på att leverera framgång för kunder inom områden som Customer Service, Marketing, Sales Automation samt Operations.

Anders har haft ett antal ledande befattningar inom mjukvaruindustrin såsom SAP, Oracle och Infor där han framgångsrikt strävat efter att resultat samt kundnytta.

Niklas Donner

Niklas Donner

General Manager, Technical Services, Wärtsilä

Niklas Donner är General Manager Technical Services på Wärtsilä i Vasa, Finland. Organisationen ansvarar för att tillhandahålla service och support för att säkerställa en effektiv drift och optimering av de lösningar som levereras till Wärtsiläs kunder, under hela livscykeln.

I samarbete med

EVENEMANGSSPONSORER:

Capgemini